Floris heeft ruime ervaring in de offshore wind industrie en heeft diverse leidinggevende rollen vervuld. Hij is ervaren in de projectfasen projectontwikkeling, inkoop- en contractmanagement, fabricage, realisatie en constructie en de operationele fase. Floris werkte voor diverse leveranciers, maar ook voor opdrachtgevers in de offshore wind industrie en de belangrijkste services zijn:

Inkoopmanagement
Services variërend van enkel de rol van sparringpartner of hands-on ondersteuning in Europese tenders tot en met de ontwikkeling van inkoopstrategieën, contractonderhandelingen en tendermanagement.

Project management
Management van technische en commerciële projecten in de ontwikkelingsfase, de constructie / commissioning fase en de operationele fase van (offshore) windparken.

Asset Management
Advies over alle aspecten van offshore windparken, waaronder assetmanagement strategieën, strategieën voor logistiek en de projectplanningen.

Bekijk hier zijn collega’s.

Bekijk hier de projecten van Floris:

TenneT Offshore NL – Net op Zee

TenneT zal vijf offshore high voltage stations en verbindingen bouwen (Borssele Alpha en Bèta, Hollandse Kust Zuid Alpha en Bèta en Hollandse Kust Noord) welke ieder twee 700MW offshore windparken met het vaste land verbindt middels...