Vacatures

Aratis bestaat uit consultants Procesmanagement, Projectbeheersing, Projectmanagement, Procurement managers en Contractmanagers. Zij ontwikkelen zich vanuit hun dienstverband bij Aratis verder als specialist  in hun expertise.

Aratis versterkt tevens haar netwerk met medior en senior professionals die als zelfstandig professional projectervaring hebben in de vakgebieden procurement, contractmanagement en projectmanagement.

Zie hieronder enkele functieprofielen.

Adviseur Projectbeheersing 

De werkzaamheden van deze zelfstandige functie zijn gericht op de implementatie van projectbeheersing in projecten en organisaties op basis van de principes van Systems Engineering. Daarnaast heb je op procesniveau inzicht in de met projectbeheersing samenhangende processen zoals project-, contract- en technisch management. Met 3 jaar ervaring heb je bij ons de springplank tot ‘the next level’…

Lees hier alle details

Junior Procesmanager – Adviseur Projectbeheersing 

De werkzaamheden van deze functie zijn gericht op de implementatie van projectbeheersing in projecten en organisaties op basis van de principes van Systems Engineering. Daarnaast heb je op procesniveau inzicht in de met projectbeheersing samenhangende processen zoals project-, contract- en technisch management.

Lees hier alle details

Procurementmanagers

Aratis heeft voor diverse opdrachtgevers in de windenergie branche (developers en utilities) de contracten voor on- en offshore windparken voorbereid, de tender procedure begeleid en onderhandeld en het management verzorgd in de uitvoering. Gezien de toenemende capaciteitsbehoeften op projecten zijn wij op zoek naar ambitieuze procurementmanagers met ervaring in de offshore en/of onshore windenergie.

Lees hier alle details

Contractmanagers

Voor het realiseren van projecten in de GWW-sector, de windenergie of de luchthaven branche zoeken wij ambitieuze medior en senior contractmanagers. We versterken daarom ons team. Invulling kan zowel door middel van een vast als een tijdelijk dienstverband, dan wel op interim basis.

Lees hier alle details

Software developer

Graduate Intern