De Bouwmanagement aanpak van Aratis is de aanpak waarin onze expertises Procurement, Projectmanagement, Procesmanagement en Contractmanagement gebundeld worden. Wij zijn daardoor in staat om op een transparante en navolgbare manier de gehele ontwikkeling van een bouwproject te verzorgen vanaf het moment van initiatief tot en met oplevering.

Specifieke kennis op bijvoorbeeld technische onderwerpen verzorgen wij vanuit ons netwerk waarmee wij nauw samenwerken. De exacte invulling van de Aratis Bouwmanagement is afhankelijk van mate waarin de Opdrachtgever zelf invulling aan het project kan en wil geven. Wij hebben laten zien de totale ontwikkeling van door banken gefinancierde projecten uit handen te kunnen nemen maar geven invulling aan projecten waarbij de opdrachtgever zelf een deel van het takenpakket blijft uitvoeren. De uiteindelijk aanpak is daarmee dus maatwerk en volledig afgestemd op de behoefte en wensen van de Opdrachtgever.

Wilt u met ons praten over samenwerking ?

Of u nu als opdrachtgever een complex vraagstuk wilt bespreken of als professional toe bent aan een serieuze verandering. Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking met een kop koffie! Voor meer aanvullende informatie kunt ook onze brochure aanvragen.