IMPLEMENTATIE CIRCULAIR INKOPEN

Circulair inkopen is voor een onmisbaar instrument voor opdrachtgevende organisaties. De praktische toepasbaarheid van de theorie die bij circulair inkopen hoort is de basis, echter in het integraal samenwerken tussen verschillende afdelingen van een organisatie zit de echte haalbaarheid van dit instrument om duurzaamheid doelstellingen te behalen.  Want het gaat dus niet alleen om het kennen van de inhoud van maar om de wil om die integraal toe te passen. Met elkaar dus.

Aratis heeft kennis en ervaring op het gebied van circulair inkopen, hierin begeleiden we organisaties waar circulair inkopen ook écht moeten worden geïmplementeerd en toegepast.

FIDIC

Voor de toepassing van FIDIC contracten hebben wij een eigen lesprogramma ontwikkeld wat bestaat uit verschillende modules. Hierbij valt te denken aan een algemene introductiecursus voor beginners maar ook een cursus specifiek gericht op claims-management voor meer ervaren experts. Door te kiezen voor een in-house kunnen bedrijfseigen casussen behandeld worden. We maken daarbij ook gebruik van de Risk game om in spelvorm realistische contractsituaties na te bootsen.

Naast het verzorgen van cursussen en trainingen in groepsverband bieden wij ook individuele opleidingstrajecten aan. De exacte invulling wordt bepaald aan de hand van de specifieke opleidings- of coaching behoefte. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan individuele begeleiding om beter in staat te zijn een bepaalde rol te vervullen. Vanuit de individuele begeleiding wordt zowel gekeken naar de inhoudelijke kant als ook de persoonlijke vaardigheden.

Naar de website van fidicexperts.com

Wilt u met ons praten over samenwerking?

Of u nu als opdrachtgever een complex vraagstuk wilt bespreken of als professional toe bent aan een serieuze verandering. Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking met een kop koffie! Voor meer aanvullende informatie kunt ook onze brochure aanvragen.

Mail ons op info@aratis.nl
Bel ons op +31 (0)85 8770105
Of vraag onze brochure aan