Aratis helpt organisaties met circulair inkopen en aanbesteden

Bij Aratis werken we aan het circulair aanbesteden van projecten in de energietransitie.
Wij helpen daarmee organisaties in de Infrastructuur en Groene Energie met het inkopen van projecten op een groene manier.
We adviseren bij het opstellen van strategieën, we passen de contracten aan.

We ondersteunen samenwerking tussen afdelingen en leggen dit uit aan de medewerkers en werkgroepen waarbij samenwerking en een integrale aanpak noodzakelijk zijn. Circulair inkopen met alle betrokken afdelingen in een organisatie gaat over verandermanagement.

Wij implementeren maatregelen voor een duurzaamheidsstrategie, zoals toepassing van materialen paspoorten, Life Cycle Analyses en Milieu Kosten Indicatoren. Het gaat om de vertaling van de ambitie van de klant naar de eisen in het contract en het gebruikmaken van de innovatieve kracht van de leveranciers en aannemers in de markt.

We geven organisaties richting voor een sterke strategie, we implementeren deze als onderdeel van het uitvoerende team en we zorgen ervoor dat organisaties vervolgens zelfstandig circulair kunnen inkopen. Op deze manier boeken we zichtbare resultaten voor reductie van de impact op het milieu en het beter hergebruik van primaire grondstoffen.

Het gaat immers om echte resultaten!

Wilt u met ons praten over implementatie van circulair inkopen/aanbesteden ?

Of u nu als opdrachtgever duurzaamheid voor uw organisatie wilt bespreken of als professional toe bent aan een serieuze bijdrage aan de energietransitie? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking!  Bellen naar Johan Dekker 06-54347743 of mailen naar johan.dekker@aratis.nl