Aratis helpt organisaties met het beheersen van risico’s, zodat integrale kwaliteit alle ruimte krijgt. Het begint bij inkoopstrategie en gaat door in alle daarop volgende fases tijdens de gehele levensduur. Dát is voor ons procurement.

Specialist in inkoop en aanbesteding

Procurement is voor ons de internationale term voor inkoop en aanbesteding van goederen, diensten en werken. We zijn specialist in het inkopen en aanbesteden, altijd gericht op kwaliteit en daarmee op het contracteren van de beste partij voor de opdrachtgever.

Kwaliteit en ervaring

Onze passie is het maken van goed doordachte inkoopplannen. We combineren onze overwegingen met onze ervaringen voor de beste strategie. We maken per project een unieke inkoopstrategie, zodat we de beste kwaliteit kunnen contracteren. Logischerwijs kiezen we vaak voor de geïntegreerde contractvormen (UAV-2012, UAV-GC, Bouwteam, FIDIC, NEC3, DBFM, PPS en allianties) en bouworganisatiemodellen.

Wat ons onderscheidt, is de wijze waarop we risico’s vertalen naar maatregelen, hoe we valkuilen voorkomen, hoe we de meest slimme aanpak verzinnen. Dat kan ons niet ver genoeg gaan. We stoppen niet voordat we helemaal tevreden zijn over de inkoopstrategie. Zodat we tijdens de uitvoeringsfase van het project, in het contractmanagement, maximale kwaliteit kunnen garanderen.

Wilt u met ons praten over samenwerking?

Of u nu als opdrachtgever een complex vraagstuk wilt bespreken of als professional toe bent aan een serieuze verandering. Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking met een kop koffie! Voor meer aanvullende informatie kunt ook onze brochure aanvragen.