Matthijs is een maritiem bouwspecialist, gewend om onder druk te werken op offshore en onshore projecten. De integrale coördinatie van complexe projecten heeft zijn voorkeur. Hij is een senior expert met 18 jaar allround ervaring in het opzetten van projecten, implementeren van projectprocedures en processen van contractbeheersing, inspectietechnieken en engineering.

Maritiem expert
Sterk resultaatgedreven en besluitvaardig brengt Matthijs helderheid in complexe bouwprocessen en houdt hij de gewenste voortgang. Zijn hoge mate van uitvoeringskennis zorgt voor grip in de realisatiefase. Hij kent de maritieme autoriteiten en haar werkprocedures. Met zijn brede range aan technische en organisatorische ervaring in de offshore en civiele engineering is Matthijs een onderzoekend maritiem expert die een praktische en resultaatgerichte aanpak heeft.

Met zijn helikopterview, scherpe oog voor detail, altijd positieve mindset en straightforwardness is het prettig samenwerken met Matthijs.

Bekijk hier zijn andere collega’s.

Bekijk hier de projecten van Matthijs:

TenneT Offshore NL – Net op Zee

TenneT zal vijf offshore high voltage stations en verbindingen bouwen (Borssele Alpha en Bèta, Hollandse Kust Zuid Alpha en Bèta en Hollandse Kust Noord) welke ieder twee 700MW offshore windparken met het vaste land verbindt middels...