Roy is een bouwproject manager in het algemeen maar tevens technisch ontwikkelaar van multidisciplinaire projecten op luchthavens. Ook kent hij de wereld van vastgoed herontwikkeling goed.

Door zijn brede ervaring in vastgoedbeheer en in de herontwikkeling van kantoorpanden in woontorens weet hij waar het om gaat in bouwtechniek, maar ook in het rendement van een object. Hij heeft brede kennis van vermogensbeheer van vastgoedportefeuilles, waaronder winkelprojecten en kantoren.

Pragmatisch en doelgericht

Op Schiphol Airport heeft Roy als technisch ontwikkelaar van projecten een veelzijdige rol. Te midden van de hectiek van alledag, de steeds groter wordende portfolio’s en de volle projectprogramma’s geeft hij inhoud aan het voorbereidingsproces. Roy is flexibel en behulpzaam, hij ziet complexe belangen en lastige techniek nooit als een obstakel voor een goede oplossing. Met veel enthousiasme stapt hij in nieuwe projecten, pragmatische aanpak en gericht op het resultaat.

Bekijk hier zijn collega’s.

Bekijk hier het project van Roy:

Schiphol One XS

Schiphol Assetmanagement heeft met het project ONE XS haar securityproces van Niet-Schengen vluchten gewijzigd naar centrale security (controle voor de toegang tot de lounges). Het betrof een complex project met verschillende uitdagingen in veiligheid...