Steve is een resultaatgedreven en besluitvaardige strateeg, sterk gericht op het ontwikkelen van strategie en structuur in een multidisciplinaire technische omgeving. Hij heeft zijn uitgebreide werkervaring in contractmanagement gebruikt om zijn vaardigheden te ontwikkelen in inkooptrajecten, inclusief de toepassing van uiteenlopende principes in contractmanagement.

Steve begeleidt opdrachtgevers bij de ontwikkeling van onderhandelingsstrategieën voor geschillenbeslechting, daarbij geholpen door zijn persoonlijke ervaring in multinationale omgevingen.

In diverse rollen heeft Steve aangetoond bekwaam te zijn om effectief samen te werken met opdrachtgevers, aannemers en overige belanghebbenden. Hij is eveneens effectief in het leiden en laten ontwikkelen van teamleden met een multiculturele achtergrond, in het bijzonder in Qatar en Oman.

Bekijk hier zijn collega’s.

Bekijk hier de projecten van Steve:

TenneT Offshore NL – Net op Zee

TenneT zal vijf offshore high voltage stations en verbindingen bouwen (Borssele Alpha en Bèta, Hollandse Kust Zuid Alpha en Bèta en Hollandse Kust Noord) welke ieder twee 700MW offshore windparken met het vaste land verbindt middels...