Met zijn achtergrond in zowel mechanische techniek als in de inkoop van energieprojecten ontwikkelde Tijs brede kennis en ervaring van de traditionele en duurzame energie.

Het ontwikkelen van een business unit voor het gebruik van daken voor PV-exploitatie en het ontwikkelen en uitvoeren van een inkoopstrategie voor offshore windprojecten zijn twee voorbeelden. Tijs werkt en stuurt mensen aan in de duurzame (energie)markt; De ontwikkeling van de implementatie van duurzame energiesystemen zorgt simpelweg voor het nodige bewustzijn in de wereld. Tijs is een zelfstarter, een motivator, hij initieert doelgericht en houdt de energie in teams hoog, hij is origineel, doelgericht en extravert. Met een ontwikkeld gevoel voor humor is hij een sterk in zijn communicatie.

Bekijk hier zijn andere collega’s.

Bekijk hier het project van Tijs:

TenneT Offshore NL – Net op Zee

TenneT zal vijf offshore high voltage stations en verbindingen bouwen (Borssele Alpha en Bèta, Hollandse Kust Zuid Alpha en Bèta en Hollandse Kust Noord) welke ieder twee 700MW offshore windparken met het vaste land verbindt middels...