Amsterdam Airport Schiphol

Lounge 3 is één van de drie originele winkelgebieden na de paspoortcontrole op Schiphol. Voor de totale make-over van de Lounge zijn nieuwe retailformules ingebracht en bestaande winkels volledig vervangen. Er zijn bouwkundige voorzieningen gebouwd, maar ook de gebouwgebonden installaties en brandveiligheidsinstallaties zoals sprinkler, brandmeldinstallaties en blusmiddelen. Een groot aantal stakeholders is betrokken tijdens bouwprojecten op Schiphol in gebieden die operationeel blijven tijdens de bouw. Voor en tijdens het bouwproces is intensieve communicatie vereist om alle belangen zo goed mogelijk tegemoet te komen.

Reford Projectbeheersing

Reford Projectbeheersing, dochterbedrijf van Aratis, heeft het contractadvies, de contractreviews en contractbeheersing uitgevoerd voor de afdeling Projectmanagement van Schiphol Group.

In een zeer krappe planning is in kort tijdsbestek en binnen een gebied dat volledig operationeel bleef, de verbouwing van Lounge 3 aangestuurd en opgeleverd volgens de kwaliteitseisen en met de hoogste klantwaardering.

  • Het contractadvies over technische oplossingen en vergunningen

  • De contactbeheersing op de toepassing van ontwerpkeuzes

  • Veiligheid en vluchtwegen

René Gielen
René Gielen
Integraal projectmanagement is René’s vakgebied. Van het analyseren en bedenken van oplossingen die voor allen toepasbaar zijn tot het voorzien van risico’s die kunnen optreden.
Lees hier meer over René

Wilt u met ons praten over samenwerking?

Of u nu als opdrachtgever een complex vraagstuk wilt bespreken of als professional toe bent aan een serieuze verandering. Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking met een kop koffie! Voor meer aanvullende informatie kunt ook onze brochure aanvragen.