Om een betrouwbare en snellere verbinding te realiseren tussen woon en werkgebieden is het project HOV Westtangent gerealiseerd. Dit project bestaat uit meerdere deelprojecten verspreid over het traject van de huidige busverbinding waarbij onder andere vrij liggende busbanen en gecombineerde tram/busbanen zijn gerealiseerd.

Aratis heeft het inkoop- en contractmanagement verzorgd voor alle deelprojecten. Hiervoor zijn meerdere contractvormen en aanbestedingsprocedures gehanteerd. Het grootste deelproject is uitgevoerd via een bouwteam. Vanuit dit bouwteam is door de aannemer, het GVB en de gemeente Amsterdam gezamenlijk de planvoorbereiding gedaan. Dit heeft geresulteerd in een goed doordacht plan dat vervolgens gerealiseerd kon worden.

Menno Wouda
Menno Wouda
Als senior contractmanager heeft Menno de adviserende rol bij uitdagende contractvraagstukken, en die lost hij met veel plezier op.

Lees hier meer over over Menno

Wilt u met ons praten over samenwerking?

Of u nu als opdrachtgever een complex vraagstuk wilt bespreken of als professional toe bent aan een serieuze verandering. Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking met een kop koffie! Voor meer aanvullende informatie kunt ook onze brochure aanvragen.