Betrokken experts

Wij zijn professionele procesmanagers met een technische achtergrond die vanuit de inhoud projecten doorgronden. Wij hebben brede ervaring aan de zijde van de aannemer, het ingenieursbureau en de opdrachtgever in verschillende sectoren en verschillende projectfasen. Daardoor kunnen wij snel de belangen interpreteren en op basis daarvan het beste advies geven in het verbeteren van processen en managementsystemen.

Effectief procesmanagement

Onze procesmanagement aanpak is gebaseerd op de Systems Engineering standaard – ISO 15288. Wij doorgronden de huidige processen binnen uw project of organisatie en gaan deze samen met u verbeteren. Dat is onze core value. Naast het bedenken van efficiëntere processen, begeleiden we u ook met de implementatie van deze procesoptimalisaties.

Implementatie vindt plaats met een korte Training-on-the-job:
Voordoen –> Meedoen –> Zelf doen

Management tool met resultaat

Ons Project Informatie Management Systeem (PIMS) is niet alleen een goede tool voor het beheren van projectinformatie, maar ook een geschikt systeem voor het uitvoeren van kwaliteitsmanagement binnen een project of organisatie. Binnen PIMS is uw informatie goed en overzichtelijk geborgd in een samenhangend netwerk. Daarmee komt een einde aan losse lijstjes en wordt uw project efficiënter.

Wilt u met ons praten over samenwerking?

Of u nu als opdrachtgever een complex vraagstuk wilt bespreken of als professional toe bent aan een serieuze verandering. Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking en een kop koffie!