Aratis zoekt: Jr. Project consultant

Word jij de nieuwe expert van het Aratis team?

 

Aratis is een adviesbureau  dat opdrachtgevers en opdrachtnemers ondersteunt bij inkoop- en aanbestedingstrajecten, contractmanagement en juridische vraagstukken. Wij zijn werkzaam in de sectoren: bouw en infra, luchthavens en duurzame energie. Wij werken daarbij voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in nationale en internationale projecten. Ons team bestaat uit een mix van jonge ambitieuze en ervaren gedreven professionals.

Wij zijn op zoek naar versterking van ons Aratis team. Ben jij die project consultant  die open staat voor een uitdagende carrière met oog voor persoonlijke ontwikkeling in de infratructuur, de windenergie of op airports ? Wij zoeken een jonge professional die durft te dromen van een sterke persoonlijke ontwikkeling en van continue verbetering in projecten.

Bijvoorbeeld in de rol van…

Jr. Project consultant windenergie

Door je affiniteit met Offshore Wind of de Maritieme sector ben jij geschikt als het eerste aanspreekpunt voor de communicatie (schriftelijk en mondeling) vanuit onze klant met de internationale aannemers.

De verschillende categoriën zijn: zeekabels, substations, jackets, monopiles en de turbines. Met hoge punctualiteit assisteer je de inkoopmanagers zodat de marktpartijen op tijd en compleet geïnformeerd blijven. Daarbij zijn aanbestedingsrechtelijke termijnen essentieel. De Nota’s van Inlichtingen worden samen met de betreffende inkoopmanagers opgesteld en gepubliceerd. De aanbiedingen worden vergeleken en geanalyseerd voor de inkoopmanagers en vervolgens beoordeeld door de inkoopmanagers. De uitslag daarvan wordt vervolgens door jou gepubliceerd.

Ben jij:

  • afgestudeerd aan de HTS of TU civiele techniek, maritiem of werktuigbouwkundig;
  • op korte termijn fulltime beschikbaar;
  • sterk in het Engelse woord en geschrift; of bereid om het in versneld tempo te worden;
  • een nauwkeurige, rustige en consistente persoonlijkheid;
  • stressbestendig: je laat je niet gek maken;
  • communicatief sterk;
  • bereidheid om regelmatig te reizen naar landen in Noord Europa;
  • Excell skills

Uitdagend en afwisselend werk

Kiezen voor Aratis, betekent kiezen voor een ontwikkeling in inkoop- en contractmanagement in internationale projecten binnen de sectoren Wind, Infrastructuur en Luchthavens. Wij bedienen onze opdrachtgevers met maatwerkoplossingen voor optimale risicobeheersing van hun projecten door ons inkoop en contractmanagement. Dit afwisselende werk zorgt voor een brede ontwikkeling die jouw deskundigheid ten goede komt.

We vragen je om een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team. Regelmatig organiseren we kennisborrels waarbij opgedane kennis en ervaringen uit de verschillende sectoren met elkaar worden gedeeld. Je krijgt (en geeft) nieuwe inzichten aan anderen die direct in het werk toepasbaar zijn. Er is veel ruimte is voor jouw initiatief om kennis op te doen, bijvoorbeeld in Aratis Academy.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling. We verwachten van je dat je ambitieus bent, zodat we doelen stellen om jou de ruimte te geven voor je ontwikkeling op de inhoud en op je vaardigheden. Dit houdt ook in dat je gedurende een project gecoacht wordt door zeer ervaren professionals van Aratis zodat jouw kennis, jouw efficiency en jouw effectiviteit groeien. Er wordt van je gevraagd te investeren in jezelf!

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Aratis heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast biedt Aratis je de kans om een enorme persoonlijke ontwikkeling te kunnen doormaken inclusief alle cursussen en opleidingen die daarvoor nodig zijn.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Pauline de Bruijn- Segeren via pauline.debruijn@aratis.nl of bel 010 742 04 63.