Johan verbindt organisaties met professionals, om samen projecten te realiseren en om hun beoogde doelstellingen te behalen. Hij heeft een civieltechnische en bedrijfskundige achtergrond en heeft ruime ervaring opgedaan in de organisatie van ingenieursdiensten en projectmanagement. Hij heeft ervaren in de rugbysport dat sterke samenwerking binnen én tussen teams de oplossing kan zijn voor taaie projectsituaties.

Als partner van Aratis is hij trots op dit bureau van waaruit kennis, ervaring en vaardigheden in diverse disciplines worden toegepast om de gewenste resultaten voor opdrachtgevers te behalen. Hij focust op business development voor duurzaamheid in projecten zoals het circulair inkopen en aanbesteden vanuit Aratis. Samen met zijn collega’s laat hij ideeën tot een plan gisten en werken zij die plannen weer verder uit tot services en producten.

Johan ervaart dat de werelden van de infrastructuur, windparken en luchthavens werkomgevingen zijn waar mensen zich als individu en als team sterk kunnen ontwikkelen. Daar waar het projectbelang leidend is, zetten projectbetrokkenen zich daar volledig voor in door het nemen van brede verantwoordelijkheid.

Johan werkt binnen Aratis samen met de consultants die de projecten uitvoeren. Hij leert van zijn collega’s over geïntegreerd contracteren, projectmanagement en procesmanagement en is gericht op persoonlijke ontwikkeling van collega’s en zichzelf.

Bekijk hier zijn andere collega’s.

Bekijk hier projecten waar Johan bij betrokken is:

Schiphol One XS

Schiphol Assetmanagement heeft met het project ONE XS haar securityproces van Niet-Schengen vluchten gewijzigd naar centrale security (controle voor de toegang tot de lounges). Het betrof een complex project met verschillende uitdagingen in veiligheid...

TenneT Offshore NL – Net op Zee

TenneT zal vijf offshore high voltage stations en verbindingen bouwen (Borssele Alpha en Bèta, Hollandse Kust Zuid Alpha en Bèta en Hollandse Kust Noord) welke ieder twee 700MW offshore windparken met het vaste land verbindt middels...