Meghdad is een senior consulent met contractmanagement ervaring in verschillende sectoren in Europa, het Verenigd Koninkrijk en het Midden-Oosten. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van project-, contract- en kostenmanagement. Zijn ervaring in internationale ‘megaprojecten’ en zijn ervaring heeft hij opgedaan door te werken met zakelijke en mondiale klanten.

Als positief ingesteld en breed ondersteunend projectteam lid werkt Meghdad met veel plezier aan diverse soorten bouwprojecten. Hij is een analytisch denker en een doortastende probleemoplosser.  Zijn expertise omvat diverse contractsoorten, waaronder EPC, EPCM, maar ook bekendheid met contractvormen zoals FIDIC (International Federation of Consulting Engineers). Deze uiteenlopende ervaring stelt hem in staat om met vertrouwen met complexe contracten te werken, hij heeft de ambitie om optimale resultaten te behalen.

Meghdad zijn analytisch vermogen en probleemoplossende vaardigheden dragen goed bij aan effectief werkende projectteams.

Bekijk hier zijn collega’s.