Vrouwen aan de top!

Marsha Goosens, Operationeel Omgevingsmanager Infra, werkt vol enthousiasme in een echte mannenwereld. Marsha, van origine afkomstig uit Iran, is na haar studie HTS Bouwkunde overgestapt naar Civiele Techniek. Na haar afstuderen is zij begonnen bij BAM en via diverse opdrachtgevers en rollen heeft zij als zzp’er gewerkt in opdracht van Havenbedrijf Rotterdam. Zo is Marsha betrokken geweest bij de aanleg van de Container Exchange Route (CER) op de Tweede Maasvlakte.

Om je als vrouw in deze ‘mannenwereld’ op je gemak te voelen, moet je je kwetsbaar durven opstellen. Volgens Marsha geldt dit ook voor mannen. ”Mijn oproep aan vrouwen, maar misschien nog meer aan mannen, is dan ook om jezelf open te stellen. Durf kwetsbaar te zijn en ga de verbinding aan. Daarmee bouw je bruggen. Niet alleen in het landschap, maar vooral tussen mensen.”

Marsha houdt ervan om in teamverband aan een project te werken. Humor en luchtigheid zijn daarbij zeer belangrijk. ”Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!”, aldus Marsha die een verbindende rol heeft gehad binnen projecten door haar functie als Omgevingsmanager.

Benieuwd naar het volledige interview? Klik dan op de volgende link: https://www.gww-bouw.nl/artikel/over-ondernemen-moederschap-en-bruggen-slaan-tussen-mensen/

Bron: GWW bouw nr 3 2019 juni-juli