De afdeling Facility Management & Workplace Services EMEA draagt zorg voor service management, asset management, storingsopvolging, contract management en technisch advies voor het EMEA gedeelte van de huisvestingsportefeuille van Adidas®.

De wereldwijde portefeuille bestaat uit circa 125 kantoren, 40 distributiecentra, 7 fabrieken, 3600 winkels en 70 showrooms. Voor de winkels en showrooms in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) is een structuur opgebouwd om de gehele dienstverlening efficiënter in te richten. Door deze structuur is het eenvoudiger om managementinformatie te genereren.

Daarnaast zorgt de technical due diligence van de winkels en showrooms ervoor dat er een exact beeld is van de huidige conditie van de winkels en showrooms door een grondige inspectie van de ruimtes, de locaties en de omgeving.

De standaardisatie van de belangrijkste assets (klimaatinstallaties, beveiliging, verlichting, brandmeld installatie) zorgt voor een goede fundering om inkoopstrategie en contractmanagement in te richten. Na implementatie van de structuur voor een efficiëntere inrichting van de dienstverlening van de afdeling in de DACH-regio, volgt de implementatie in de andere regio’s in EMEA.

Contractmanagement en contractbeheersstrategie

Aratis verzorgde voor Adidas® de ontwikkeling van de structuur en het projectmanagement van de implementatie in de DACH-regio.

René Gielen
René GielenSenior Consultant
Integraal projectmanagement is René’s vakgebied. Van het analyseren en bedenken van oplossingen die voor allen toepasbaar zijn… Lees hier meer over Rene

Wilt u met ons praten over samenwerking?

Of u nu als opdrachtgever een complex vraagstuk wilt bespreken of als professional toe bent aan een serieuze verandering. Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking met een kop koffie! Voor meer aanvullende informatie kunt ook onze brochure aanvragen.