The Big Risk Game

Gezamenlijk spelen met risico’s

Stel je dit eens voor: Je kunt in dit spel vrijblijvend oplossingen bedenken voor risicovolle situaties in projecten. Daarbij kun je sparren met collega’s uit de branche die een ander belang hebben dan jij. Of overleggen over oplossingen voor risico’s. Je kunt anderen overtuigen van jouw gelijk en tegelijkertijd kun je van anderen iets leren.

Bron: DOB-Academy

The Big Risk Game

Bovenstaande tekst beschrijft wat er gebeurt tijdens The Big Risk Game. Een spel waarin projectrisico’s worden gekoppeld aan contractuele clausules die deze risico’s kunnen verlichten. Aratis heeft ook The Big Risk Game doorontwikkeld tot een FIDIC-variant van dit spel. Hierbij worden risico’s benaderd vanuit de FIDIC Yellow Book contractvorm. Ervaringen van deelnemers uit verschillende branches komen samen in dit spel. Het is bewezen dat iedereen dit leerzaam vindt en bovenal erg leuk om te doen.

Aratis zet The Big Risk Game in bij opdrachtgevers, tijdens contracttrainingen en op events om de deelnemers beter bewust te maken van de kracht van contracten. Met meerdere groepjes en onder begeleiding van ervaren (FIDIC) contractmanagers van Aratis laten we een groeiende groep professionals kennismaken met risicobeheersing door toepassing van contractuele clausules.

Geïnteresseerd in The Big Risk Game?

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Ik ben geïnteresseerd in:
    het risicospel voor mijn organisatieindividuele deelname in een open risicospel sessie

    Ik ga akkoord met de opslag van de ingevulde gegevens