Bastiaan is een resultaatgedreven civiel ingenieur met een typische aanpakkersmentaliteit. Hij heeft ruime ervaring in de ontwikkeling, engineering en constructiemanagement van uiteenlopende projecten, in zowel de maritieme bouw als de offshore wind sector.

Door zijn solide multidisciplinaire technische achtergrond in combinatie met een proactieve houding laat Bastiaan stakeholders met elkaar verbinden. Dit in de vaak complexe constructie en ontwikkeling van projecten.

Expertise in offshore
Bastiaan heeft ruime ervaring in de aansturing van engineering en in de voorbereidende tenderfase van energieprojecten. Ook projectmanagement en contractmanagement zijn expertises van Bastiaan. Daarnaast is hij zeer bedreven in het management van kwaliteit- en commissioning processen.

In de offshore sector vertegenwoordigt hij de klant en specifiek in de offshore windsector is hij in vrijwel alle technische processen op zijn plaats.

Bekijk hier zijn andere collega’s.

Bekijk hier de projecten van Bastiaan:

TenneT Offshore NL – Net op Zee

TenneT zal vijf offshore high voltage stations en verbindingen bouwen (Borssele Alpha en Bèta, Hollandse Kust Zuid Alpha en Bèta en Hollandse Kust Noord) welke ieder twee 700MW offshore windparken met het vaste land verbindt middels...