Waterschap Brabantse Delta

Het project Overdiepse Polder maakt onderdeel uit van het programma ‘Ruimte voor de Rivier’, waarin beschermingsmaatregelen worden getroffen tegen de hoogwaterproblematiek in de Nederlandse rivieren. Zo wordt overlast in dorpen en steden verderop in het gebied tegengegaan. In samenhang met de andere projecten van ‘Ruimte voor de Rivier’ wordt hierdoor de veiligheid van ruim vier miljoen mensen in het rivierengebied vergroot.

Contractmanagement

Aratis heeft een belangrijke rol gehad in het opstellen van het contract en het contractmanagement. Door het contract op te stellen op basis van een geïntegreerd contract is ruimte ontstaan voor de markt om eigen kennis en kunde in het project in te brengen.

Aratis leverde haar bijdrage bij:

  • Geïntegreerd contract

  • Systeemgerichte contractbeheersing

  • Deelname in IPM-aanpak

De betrokken experts bij dit project:

Michel Stoelinga

Michel heeft met de oprichting van Aratis Groep in 2007 zijn ambitie gevolgd om contractrisico’s te beheersen voor opdrachtgevers in diverse markten...

Michiel Goosens

Michiel is een ervaren project- en contract manager met een aantoonbare ervaring in de infra- en maritieme sector. Hij is bedreven in projectmanagement...

Wilt u met ons praten over samenwerking?

Of u nu als opdrachtgever een complex vraagstuk wilt bespreken of als professional toe bent aan een serieuze verandering. Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking met een kop koffie! Voor meer aanvullende informatie kunt ook onze brochure aanvragen.