Enthousiaste en intuïtief werkende partner van Aratis,  projectdirecteur en manager die onder andere vijftien windparken verspreid in Noordwest-Europa heeft gebouwd, succesvol op veiligheid, op tijd en binnen budget. Trekker van het FIDIC kennismanagement binnen Aratis.

Erik is zeer ervaren in het ontwerp, procurement en projectmanagement van onshore windparken en specifiek in FIDIC gebaseerde contracten. Hij faciliteert graag de groei van projectteam leden, zowel als groep als ook individueel en hij houdt van het doorvoeren van substantiële verbeteringen gebaseerd op onderling vertrouwen en empowerment van zijn teamleden. Straightforward manager die graag de verantwoordelijkheid neemt voor zijn projectteam en lastige onderwerpen ziet als uitdagingen. Hij vermijdt het liefst bureaucratie om de dingen gedaan te krijgen en ziet zichzelf als teambuilder en organisator die het teamresultaat stuurt met de focus op veiligheid.

Bekijk hier zijn collega’s.

Bekijk hier de projecten van Erik:

Bekijk hier de services van Erik:

Integraal Bouwmanagement voor projecten

De Integrale Aanpak van Aratis is de aanpak waarin onze verschillende services Procurement, Projectmanagement, Procesmanagement, Contractmanagement en Procurement gebundeld worden...